Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці презентували новий Porsche 911 Turbo S

Нарешті в Porsche завершились випробування найпотужнішої версії моделі 991, яка отримала класичний індекс Turbo S. Новачок вражає не тільки своїм видозміненим екстер҆ єром, а і технічними рішеннями які роблять зі звичайного спортивного купе справжній гіперкар. Тож, одразу до справи, німці створили справжнього «монстра» автобанів, адже під капотом 911 Turbo S встановлено двигун потужністю 641 к.с. та 800 Нм крутного моменту.

Розвивати таку потужність мотору об҆ ємом 3,8 літри допомогають дві турбини зі змінною геометрією наддуву. В парі з двигуном агрегатується 8-ступеневий автомат з двома щепленнями. Також, слід зауважити, що топова модель має повний привід та керамічні гальма. З місця до швидкості у 100 км/год новачок прискорюється всього за 2,7 секунди, а максимальна швидкість дорівнює 310 км/год. Як і попередник, нова модель має розширені колісні арки та різношироку гуму. Попереду встановлені 20-дюймові колісні диски, а ззаду 21-дюймові, що додатково стабілізує автомобіль на високих швидкостях. Також на Turbo S встановлюється система керування переднім спойлером та заднім антикрилом. Головна оптика випромінює світлодіодними фарами з матричними елементами.

Всередині 911 Turbo S панує спортивний стиль в кожній деталі, скрізь по салону ми бачимо найдорожчу шкіру та справжній карбон. Ковшеподібні сидіння мають регульювання у 18-ти напрямках, та дають змогу зручно всістися навіть високим водіям. Стандартна панель приладів має окремі налаштування, незмінним лише залишився 10,9-дюймовий екран мультимедійної системи. Якість матеріалів оздоблення заслуговує найвищої оцінки та має слугувати стандартом у класі автомобілів грантуризмо. За доплату доступні різнокольорові поєднання різних частин інтер҆ єру, що є частиною індивідуалізації кожного окремого Porsche.

На останок ми відкриємо головну таємницю, а саме базову вартість нового Porsche 911 Turbo S. За попередньою інформацією, прайс на купе с префіксом Turbo S починається з відмітки у 216 тисяч євро. Старт продажів у Європі запланований на весну 2020 року…

 

 

 

06.03.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці презентували новий Porsche 911 Turbo S

Політика конфіденційності